Appareils et accessoires
Kabeljauwsoep met Spinazie
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1192.6 mg
Protides
31.2 g
Calories
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Tarte Tatin
2h
Ananas Dessert met Meringue
25min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min