Appareils et accessoires
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Prép. 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
4738 mg
Protides
326.7 g
Calories
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Lipides
63.5 g
Fibre
42 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
256.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Tosti met cottage kaas
Keine Bewertungen
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Sojabolognese
40 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen