Appareils et accessoires
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
Vegan Burgerbroodjes
-
sojamelk190 g
-
suiker20 g
-
gedroogde gist10 g
-
bloem250 g
-
zout10 g
-
veganistische margarine koud15 g
Burgers
-
zwarte bonen, gehele, uit blik uitgelekt440 g
-
kikkererwtenbloem30 g
-
gemalen lijnzaad1 el
-
peterselie, vers1 takje
-
koriander, vers1 takje
-
citroensap, vers geperst25 g
-
zeezout1 tl
Rode Bosbessensaus
-
verse bosbessen rode150 g
-
suiker75 g
-
water25 g
-
citroensap1 tl
-
zout1 snuifje
-
sojamelk1 el
-
sesamzaad1 el
-
olijfolie1 tl
Montage
-
ketchup1 el
-
salade bladeren50 - 80 g
-
tomaat gesneden80 g
-
gepekelde augurk50 - 80 g
-
vegan kaas plakjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1928.6 mg
Protides
18.7 g
Calories
2418.8 kJ /
578.1 kcal
Lipides
9 g
Fibre
13.6 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
107.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dirty Burgers
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Horror punch
20min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation