Appareils et accessoires
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
861.9 mg
Protides
11.5 g
Calories
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
61.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Risottata
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Butter Chicken
1h
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Chorizo Quiche
2h 30min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Limoncello-Taart
2h 30min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pasta met crème van pistache
30min
Amandelcake
50min