Appareils et accessoires
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Prép. 15min
Total 25min
6 portie
Ingrédients
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
461 mg
Protides
35 g
Calories
1900 kJ /
454 kcal
Lipides
32 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zomer BBQ
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation