Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 3 Tbsp olive oil
- 100 g sourdough bread, toasted, torn in pieces (2-3 cm)
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter (diced 2 cm and previously frozen for 1-2 hours)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 150 g red onions, quartered
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 150 g kale, sliced in strips (1 cm)
- 200 g fresh baby spinach
- 100 g cooked chestnuts, peeled, crumbled
- 50 g pine nuts
- 1 lemon, thin peelings of skin and 10 g juice
- 3 garlic cloves
- 10 g unsalted butter
- 250 g button mushrooms
Assembly
- 1 medium egg, for glazing
- 1 Tbsp milk, for glazing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protides
- 8.5 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 36.2 g
Recettes alternatives
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetarian Sausage Rolls
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h