Appareils et accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
244.4 mg
Protides
29.1 g
Calories
3037.5 kJ /
726 kcal
Lipides
12 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Kracht Muesli
25min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min