Appareils et accessoires
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Prép. 30min
Total 1h 20min
4 portie
Ingrédients
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1416.3 mg
Protides
47.6 g
Calories
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Lipides
50.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
21.8 g
Glucides
81.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Speltbrood
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min