Appareils et accessoires
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Préparer. 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
gele uien in vieren gesneden150 g
-
olijfolie50 g
-
broccoliroosjes350 g
-
sojabonen edamame, bevroren200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
aardappelen gesneden (2 cm)600 g
-
courgettes ongepeld, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien in achtsten gesneden300 g
-
pompoen geschild, in stukken gesneden200 g
-
rode paprika's in staafjes gesneden (1 cm)300 g
-
zalmfilet, vers aan één stuk (ongeveer 20 cm x 30 cm)1200 g
-
room, 35% vet100 g
-
gorgonzola in stukken gesneden120 g
-
verse dille20 g
-
gele uien in vieren gesneden200 g
-
bloem30 g
-
zout1 theelepel
-
crème fraîche150 g
-
mosterd75 g
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Infos nut. par 6 portie
Calories
5413.4 kcal /
22649.6 kJ
Protides
374.5 g
Lipides
322.7 g
Glucides
281.5 g
Fibre
48.5 g
Graisses saturées
99.2 g
Sodium
15344.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
25min
1h
45min
Pas d’évaluation
30min
50min
50min
45min
45min
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation