Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus

Pas d’évaluation
Préparer. 25min
Total 1h
6 portie

Ingrédients

Krokante Parmezaanse zalm met groenten
  • broccoliroosjes
    300 g
  • rode uien in achtsten gesneden en in afzonderlijke lagen verdeeld
    200 g
  • radijsjes gehalveerd
    200 g
  • zout
    5 snuifjes
  • olijfolie plus 3 eetlepels extra voor groenten
    20 gram
  • wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren in vieren gesneden (ongeveer 80 g)
    6 sneetjes
  • Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
    40 g
  • verse dille
    5 g
  • verse peterseliebladeren
    5 g
  • citroen alleen schil, witte vlies verwijderd
    1
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken
    50 g
  • peper, gemalen
    2 snuifjes
  • zalmfilet, vers, ontveld
    1200 g
  • mosterd
    4 eetlepels
Romige citroensaus
  • ui gehalveerd
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur
    30 g
  • witte wijn
    50 g
  • citroensap, vers geperst
    50 g
  • zout
    ¼ tl
  • peper, gemalen
    2 snuifjes
  • room, elk type (van koemelk)
    120 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes (1-2 cm), koud
    100 g

Infos nut. par 1 portie

Calories 945.5 kcal / 3956.1 kJ
Protides 49.7 g
Lipides 71.8 g
Glucides 24.4 g
Fibre 3.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer