Appareils et accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingrédients
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6994.2 mg
Protides
37.8 g
Calories
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Lipides
36.1 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min