Appareils et accessoires
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Paaspastei
Pas d’évaluation
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Frangipane met peer
1h 30min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min