Appareils et accessoires
Dubai Chocolate Macarons
Prép. 40min
Total 2h
30 stuks
Ingrédients
-
gepelde amandelen (zie tip)60 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
bloemsuiker110 g
-
azijn om de mengbeker schoon te maken
-
eiwit100 g
-
suiker100 g
-
voedingskleurstof pasta, groen2 punten van een mes
Kataifi vulling
-
pistachenoten, gehakt25 g
-
pistachepasta170 g
-
tahin15 g
-
kataifi, geroosterd (engelenhaar)50 g
Chocolade ganache
-
pure chocolade in stukken gebroken (2 cm)125 g
-
kokosolie1 tl
Montage
-
gevriesdroogde frambozen5 g
-
pistachenoten, gehakt10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
27.3 mg
Protides
2.1 g
Calories
473.5 kJ /
113.2 kcal
Lipides
5.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dubai Chocolate
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Speltbrood
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Concord druivenparels met champagne
Pas d’évaluation
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation