Appareils et accessoires
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Prép. 35min
Total 6h 10min
12 stuk
Ingrédients
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optionnel) om te bestrooien
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
219.5 mg
Protides
6.8 g
Calories
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Lipides
32.2 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
19.1 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Pizza-Burrata
1h 40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Lasagnerolletjes
1h
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Appelmuffins
40min