Appareils et accessoires
Gyoza met kip en knoflook
Prép. 30min
Total 45min
12 stuk
Ingrédients
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
10.5 mg
Protides
5.7 g
Calories
683.6 kJ /
163.4 kcal
Lipides
8.7 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
14.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Geluksbal-raketspiezen
Pas d’évaluation
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min