Appareils et accessoires
Gyoza met kip en knoflook
Préparer. 30min
Total 45min
12 stuk
Ingrédients
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
olijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
kippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
sesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Infos nut. par 1 stuk
Calories
163.4 kcal /
683.6 kJ
Protides
5.7 g
Lipides
8.7 g
Glucides
14.4 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Sodium
10.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux