Appareils et accessoires
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Prép. 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
268 kJ /
64 kcal
Lipides
0.3 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Smoothie trio
10min
Verfrissende Melkdrank
5min
Chocoladetaart met Pistache
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Tomatensoep met Burrata
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min