Appareils et accessoires
Rijst met Zeevruchten
Prép. 25min
Total 1h 25min
4 portie
Ingrédients
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
556.6 mg
Protides
34.2 g
Calories
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
74.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Omelet Caprese
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation