Appareils et accessoires
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Prép. 10min
Total 25min
4 portie
Ingrédients
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
695 mg
Protides
28.4 g
Calories
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Lipides
47.9 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
18.8 g
Glucides
98.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Champignon- en chocolademuffins
1h
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Salade van Kool en Wortel met Feta
Pas d’évaluation
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation