Appareils et accessoires
Romige snijbietsoep
Prép. 10min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15.4 g
Calories
1753 kJ /
419 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
5 g
Glucides
78.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winterse soepen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knolselder parmigiana
1h 10min
Vegan Sinaasappel Croissants
Ninguna valoración
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Ninguna valoración
Gevulde groenten
1h 20min
Zuurkool
Ninguna valoración
Crème anglaise
15min
Koken van gierst
Ninguna valoración
Glühwein
15min
Peergelei
10h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Ninguna valoración
Volkorenbrood
Ninguna valoración