Appareils et accessoires
Lemon glaze madeleines
Prép. 15min
Total 24h 30min
24 portions
Ingrédients
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
Lemon glaze
-
icing sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
34.7 mg
Protides
1.1 g
Calories
424.4 kJ /
101.4 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
13.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Madeleines
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Triple Chocolate Muffins
1 Std.
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 Std. 15 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Mini chocolate cakes
50 Min
Vanilla Puff Slice
7 Std. 20 Min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min