Appareils et accessoires
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (optionnel)½ tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
469.5 mg
Protides
36.6 g
Calories
1753 kJ /
419 kcal
Lipides
21 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
28 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Lasagne-style Courgette Bake
2 Std. 15 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Grated Carrot Salad
10 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min