Appareils et accessoires
Zoetzure tempé
Prép. 30min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie spray
-
boekweitkorrels40 g
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
knoflookteentjes5
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)300 g
-
plantaardige melk naar keuze30 g
-
tamari saus1 eetlepel
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden2 cm
-
gele ui½
-
wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden1
-
rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)½
-
verse babymaïs (zie tips)350 g
-
verse ananas in stukken gesneden (2 cm)350 g
-
tomaten in achtsten gesneden3
-
peultjes100 g
-
kokosbloesemsuiker2 - 3 el
-
ciderazijn2 - 3 el
-
maïszetmeel1 el
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
26.9 g
Calories
2942 kJ /
700.5 kcal
Lipides
38.6 g
Fibre
13.8 g
Glucides
55.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stevige linzenchili
50min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Vegan moussaka
1h 50min
Moussaka met linzen
2h 20min
Paella met kidneybonen
55min
Vegetarische chili
35min
Stoofgerecht met tofu
30min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Mokka-pompoen frappuccino
20min