Appareils et accessoires
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Prép. 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
914.2 mg
Protides
22.8 g
Calories
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
80.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Foodtrends 2023
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Bulgur en rode linzensoep
50min