Appareils et accessoires
Pakketjes van krab in tomatensaus
Prép. 30min
Total 45min
8 porties
Ingrédients
Tomatensaus
-
gember, vers wortel geschild en in stukken gesneden2 cm
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
vers geperst citroensap10 g
-
zout1 tl
-
tomaten in vieren gesneden2
Krabvulling
-
verse koriander20 g
-
citroenschil1
-
knoflookteentje1
-
zout1 tl
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
vers krabvlees300 g
-
filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)8 vellen
-
olie om te frituren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.6 g
Calories
637.6 kJ /
152.1 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
0.6 g
Glucides
13.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoomde aardappelkroon
50min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Brusselse Wafels
1h
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Gestoomde marmercake
1h 30min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation