Versions compatibles
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Protides
- 68 g
- Glucides
- 110 g
- Lipides
- 69 g
- Graisses saturées
- 28 g
- Fibre
- 31 g
- Sodium
- 1420 mg
Recettes alternatives
Chicken and risoni bake
1hod. 15min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1hod. 30min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Meat-free mushroom lasagne
1hod. 30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
15-minute noodles
15min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Mushroom and kale risotto
55min