Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3739 kJ / 890 kcal
- Protides
- 49.3 g
- Glucides
- 66.2 g
- Lipides
- 42 g
- Fibre
- 26.7 g
Recettes alternatives
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Vegetarian quiche
1h 55 min.
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Vegetable lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1óra 50p
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min