Versions compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Protides
- 153 g
- Glucides
- 83 g
- Lipides
- 53 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 25 g
- Sodium
- 628 mg
Recettes alternatives
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Chinese-style chicken
25 dk
Curried sausages
40 dk
Chicken laksa
30 dk
Creamy chicken curry and rice
45 dk
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 dk
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 dk
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 dk
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 dk