Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
TM6 TM5

Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Roasted Vegetables

  • 150 g red onions, halved vertically
  • 200 g red peppers, cut in wedges
  • 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
  • 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
  • 30 g olive oil
  • 20 g balsamic vinegar
  • 50 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp paprika

Orange Bulgur

  • 900 g water
  • 1 orange, finely grated zest and juice
  • 10 g olive oil
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 250 g bulgur wheat
  • 100 g feta cheese, crumbled
  • 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
  • 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
  • 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1616 kJ / 386 kcal
Protides
11 g
Glucides
59 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
10 g
Sodium
1190 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives