Versions compatibles
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g red peppers, cut in wedges
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange, finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese, crumbled
- 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1616 kJ / 386 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 14 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 1190 mg
Recettes alternatives
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Pas d’évaluation
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Vegan Spanish Omelette
40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Pork with Spinach Lentils
20 Min