Appareils et accessoires
Vegan mini cheesecakes
Prép. 15min
Total 4h 30min
12 stuks
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten210 g
-
warm water om te weken
-
ontpitte dadels170 g
-
gepelde walnoten100 g
-
kokosolie100 g
-
citroensap50 g
-
kokosmelk150 g
-
120 g ahornsiroopagavesiroop120 g
-
aardbeienconfituur200 g
-
water50 g
-
gemengde verse bessen naar wens (bv. frambozen, bramen)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
10.1 mg
Protides
5.2 g
Calories
1548 kJ /
370 kcal
Lipides
23.3 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
10.8 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Linzensoep met spinazie
50 Min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Glühwein
15 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.