Appareils et accessoires
Gevulde kroketten
Prép. 35min
Total 2h 30min
14 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 14 porties
Sodium
16858.1 mg
Protides
370.4 g
Calories
26656 kJ /
6370.9 kcal
Lipides
443.8 g
Fibre
21.3 g
Graisses saturées
199.1 g
Glucides
227.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picknick
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanillevla met rabarber
50min
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Asperge-langoustine terrine
10h
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Sojabolognese
40min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation