Versions compatibles
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 teentje knoflook
- 40 g Cheddar kaas, in stukken
- 1600 g water
- 300 g vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 350 g rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 5 el olijfolie
- 1 eierdooier
- ¼ tl zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 90 - 130 g paneermeel, en iets meer om in te wentelen
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 el olijfolie
- 1 tl limoenschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- ½ bos verse peterselie, als afwerking
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Protides
- 3.5 g
- Glucides
- 13.6 g
- Lipides
- 9 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 186.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Paella met kidneybonen
55 dk
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min