Appareils et accessoires
Romige Aardappelsalade
Prép. 35min
Total 1h 15min
15 portie
Ingrédients
-
selderstengels in stukken gesneden2
-
rode ui gevierendeeld½
-
mayonaise175 g
-
mosterd geel of dijon60 g
-
uienpoeder1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
selderij zaad1 tl
-
zout1 snuifje
-
gepekelde augurken in blokjes gesneden120 g
-
water700 g
-
vastkokende aardappel in blokjes (1 in.)850 g
-
eieren3
-
gerookte paprikapoeder gemalen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
708.6 mg
Protides
3.3 g
Calories
658.4 kJ /
157.4 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zomer BBQ
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Ovenburger
1h 45min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Scampi cajun citroen pasta
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min