Appareils et accessoires
Tarbot met salsasaus
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
36.8 g
Calories
2622 kJ /
627 kcal
Lipides
37.3 g
Fibre
4.8 g
Glucides
36.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Groene pepersaus
20 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Dubai Chocolate Macarons
Brak ocen
Bellini cocktail
5 min
Bearnaisesaus
15 min