Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Protides
- 17.1 g
- Glucides
- 38.1 g
- Lipides
- 28.5 g
- Graisses saturées
- 16.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 258.1 mg
Recettes alternatives
Creamy honey mustard chicken
1h
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Gluten free warm berry cobbler
45 Min
Gluten free scones
30min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
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Quinoa ANZAC biscuits
1h
Creamy mushroom and chicken zoodles
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Pumpkin, carrot and herb bread
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Carrot poppy seed muffins
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Twice-cooked pork belly with lentils
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Apricot macadamia biscuits
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