Appareils et accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optionnel) geraspt (zie tip)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
42.5 g
Calories
2500 kJ /
598.2 kcal
Lipides
31 g
Fibre
4.2 g
Glucides
28.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black Collection
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Nasi Goreng
40min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Omelet Caprese
30min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min