Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Het Viking hamburger broodje
- 100 g zwart sesamzaad
- 220 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 100 g water
- 10 g verse gist
- 50 g melk
- 15 g suiker
- 1 ei
- 1 tl diepgevroren inktvisinkt
- 40 g boter
- 1 snuifje zout
-
70
g havervlokken
ou 70 g sesamzaad
Afwerking
- 100 g room, 35% vet
- 100 g roomkaas, type Philadelphia
- 30 g citroensap
- 2 el verse bieslook, fijngehakt
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 3 takjes verse dille, alleen de blaadjes
- 3 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes
- 1 takje verse koriander, alleen de blaadjes
- 10 g rucola
- 15 g olijfolie
- 4 sneetjes gerookte zalm, doormidden gesneden
- 4 sneetjes gerookte schelvis, doormidden gesneden
- 4 sneetjes gerookte tonijn, doormidden gesneden
- Infos nut.
- par 8 stuks
- Calories
- 13012 kJ / 3113 kcal
- Protides
- 114 g
- Glucides
- 239 g
- Lipides
- 189 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 godz. 15 min
Vloeibare karamel
25min
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Cholent
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Vloeibare custard
Pas d’évaluation
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Asperges en prosciutto cannoli
Pas d’évaluation
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min