Appareils et accessoires
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Prép. 40min
Total 7h 30min
10 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (optionnel) zwart-wit
-
microgreens (optionnel)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
583.7 mg
Protides
10.4 g
Calories
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Vanillesiroop
30min
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Zalmtartaar
10min
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
BBQ-saus
20min