Appareils et accessoires
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Prép. 20min
Total 15h 35min
8 portions
Ingrédients
Cashew Cream
-
cashews300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
red radish mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
blood orange cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
99.8 mg
Protides
7.8 g
Calories
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Lipides
50 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
22 g
Glucides
18.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Croquembouche
Keine Bewertungen
Waffles
25 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
White chocolate chip cookies
1 Std.
Chocolate cream pie
4 Std. 15 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min