Appareils et accessoires
Zalm met waterkerskorst
Prép. 25min
Total 2h 5min
6 porties
Ingrédients
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
2330 kJ /
559 kcal
Lipides
43 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min