Appareils et accessoires
Zalm met waterkerskorst
Prép. 25min
Total 2h 5min
6 porties
Ingrédients
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
2330 kJ /
559 kcal
Lipides
43 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Sangria
10min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation