Appareils et accessoires
Vleesbouillonpasta
Prép. 20min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Protides
59 g
Calories
2754 kJ /
658 kcal
Lipides
38 g
Fibre
7.3 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kruiden- en citroenzout
1h
Tomatenketchup
1h 15min
Snel vruchtenijs
10min
Gewone yoghurt
14h
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Amandelverslaving
1h
Gekruide noten
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Amandelmelk
10min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min