Appareils et accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Prép. 5min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eiersalade met curry
1h 30min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Goulash van linzen en champignons
45min
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h