Appareils et accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optionnel)1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
911 mg
Protides
11.5 g
Calories
1820 kJ /
435 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
15.8 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
62.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bananen powerballs
15min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Balletjes met aubergines
1h
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Chili non Carne
1h
Fideuá van groenten
40min
Broccoli-ham omelet
35min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Boekweit met champignons
25min
Pompoenrisotto met spek
25min