Appareils et accessoires
Chicken and caramelised onion sausages
Prép. 30min
Total 1h 5min
20 portions
Ingrédients
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)2000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm)100 g
Caramelised onion
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges250 g
-
fresh long red chilli cut into pieces½
-
light brown sugar100 g
-
red wine vinegar100 g
-
salt1 tsp
Chicken sausage
-
sea salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tbsp
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
411.2 mg
Protides
15 g
Calories
801.9 kJ /
191.7 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min
Chinese egg noodles
1h
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Almond milk powder
30min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Classic beef burgers
1h
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Quick fix noodles
15min
Mini fruit cakes
25h 40min