Appareils et accessoires
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Prép. 10min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
1761 kJ /
421 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Zeevruchtensoep
30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Risottata met kip en champignons
40min