Appareils et accessoires
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Prép. 10min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
1761 kJ /
421 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Broccoli-ham omelet
35min
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Risottata met kip en champignons
40min