Appareils et accessoires
Lamscurry en komkommer-munt couscous
Prép. 20min
Total 9h
4 porties
Ingrédients
Lamscurry
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
verse gember geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
chilipoeder1 tl
-
verse rode peper ontpit, in stukken½
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
komijnzaad2 tl
-
verse koriander10 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
lamsvlees in blokjes (4 cm)650 g
-
zout1 tl
-
kokosmelk400 g
Komkommer-couscous
-
couscous, medium350 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
komkommer in blokjes (1 cm)150 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
verse korianderbladeren5 g
-
verse muntblaadjes2 el
-
olijfolie30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
876 mg
Protides
49 g
Calories
4342 kJ /
1037 kcal
Lipides
60 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Vijgenmosterd
25min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Tiramisu Smoothie
5min
Indiase groentencurry
50min
Lamsstoofpotje
1h 45min