Appareils et accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Prép. 15min
Total 5h 30min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1104 mg
Protides
44 g
Calories
1990 kJ /
475 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6.9 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Mini panettone
Pas d’évaluation
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Vitello tonnato
13h