Versions compatibles
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2540 kJ / 606 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 64 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 8.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Creamed Cod
45 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min