
Appareils et accessoires
Beef Bourguignon
Préparer. 15min
Total 1h 30min
2 portions
Ingrédients
-
onions quartered120 g
-
olive oil1 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
streaky bacon, cured and smoked cut in strips (1 cm)75 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled and cut in pieces (2 cm)150 g
-
red wine200 g
-
water150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)1
-
button mushrooms sliced100 g
-
cornflour (optionnel)1 - 2 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
427 kcal /
1785 kJ
Protides
42.2 g
Lipides
23.4 g
Glucides
11.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Just for Two
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande