Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

4.2 176 évaluations
Préparer. 15min
Total 1h 30min
2 portions

Ingrédients

  • onions quartered
    120 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • stewing steak cut in pieces (2-3 cm)
    300 g
  • streaky bacon, cured and smoked cut in strips (1 cm)
    75 g
  • garlic cloves
    2
  • carrots peeled and cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • red wine
    200 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
    1
  • button mushrooms sliced
    100 g
  • cornflour (optionnel)
    1 - 2 tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 427 kcal / 1785 kJ
Protides 42.2 g
Lipides 23.4 g
Glucides 11.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...