Appareils et accessoires
Prawn Curry
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
basmati rice250 g
-
olive oil40 g
-
onions quartered100 g
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh green chilli deseeded if desired1
-
garlic cloves3
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée70 g
-
coconut milk400 g
-
raw prawns, peeled500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
28 g
Calories
2651 kJ /
634 kcal
Lipides
30.2 g
Glucides
62.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indian Feast
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Green Curry Chicken
55min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Keralan Fish Curry
30min
Crab & Prawn Linguine
25min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Thai Green Curry Chicken
30min
Thai Fishcakes
1h 10min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Prawn Bhuna
30min