Appareils et accessoires
Aardbeien curryketchup
Prép. 20min
Total 1h
2 flessen
Ingrédients
-
verse gember in fijne plakjes10 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd1
-
rode uien gehalveerd2
-
tomaten gehalveerd700 g
-
aardbeien gehalveerd300 g
-
rietsuiker250 g
-
tomatenpuree100 g
-
frambozenazijn70 g
-
currypoeder mild (45 g)3 el
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 fles
Protides
9 g
Calories
3176 kJ /
758 kcal
Lipides
4 g
Fibre
12.8 g
Glucides
161 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Gin en lavendelijs
14h 35min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Drie soorten melk cake
2h
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Granité van koffie
8h 10min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Baba met rum
Pas d’évaluation
Vanilleroomijs
12h